پیغام روزانه

امام رضا (ع) می فرمایند :بخيل را آسايشى نيست و حسود راخوشى و لذتى نيست و زمامدار را وفايى نيست و دروغگو را مروت و مردانگى نيست .

اعضاي آنلاين

ما 2 مهمان آنلاین داریم

سه شنبه 11 شهریور
1393

7. ذي‌القعده 1435


2. سپتامبر 2014

دانلود مرورگر فایرفاکس

کاربر گرامی جهت مشاهده بهتر این وب سایت از مرورگر فایرفاکس استفاده نمائید

 
اداره تغذيه و سلف سرويس
نحوه استفاده از سیستم فروش اینترنتی ژتون غذا مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
چهارشنبه ، 15 شهریور 1391 ، 10:48

نحوه استفاده از سیستم فروش اینترنتی ژتون غذا(کلیک)

نظر به راه اندازی سامانه اینترنتی خرید ژتون و افزایش اعتبار (شارژ کارت تغذیه) در دانشگاه ، دانشجویان عزیز می توانند طبق روند ذیل اقدام نمایند:

الف) ورود به سامانه

ابتدا برای هر دانشجو پس از ثبت نام اولیه آموزشی و انتخاب واحد در سیستم نرم افزاری گلستان با مراجعه به یکی از مراکز اتوماسیون تغذیه و پرداخت وجه کارت یک کارت اعتباری تغذیه صادر می گردد.

روش اول: ورود به سایت اصلی دانشگاه به آدرس الکترونیکی yazduni.ac.ir و انتخاب لینک آبی رنگ jeton

روش دوم: وارد کردن آدرس الکترونیکی jeton.yazduni.ac.ir  بصورت مستقیم

پس از انتخاب یکی از دو روش فوق صفحه ای نمایش داده می شود که نام کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه را باید وارد کنید. نام کاربری شماره کارت تغذیه دانشجو و کلمه عبور بطور پیش فرض عدد 1 می باشد که تأکید می گردد پس از ورود به سامانه از طریق منوی "تغییر کلمه عبور" کلمه عبور خود را تغییر دهید. (در صورتیکه با پیغام "نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است" یا با مغایرتی در مشخصات خود مواجه شدید جهت رفع آن به مراکز اتوماسیون تغذیه یا اداره تغذیه واقع در مدیریت امور دانشجویی (مجموعه ساختمان های هرندی) مراجعه نمایید.

ب) خرید ژتون اینترنتی

پس از ورود به سامانه ، مشخصات دانشجو ، میزان اعتبار ریالی و جدول رزرو هفتگی دانشجو نمایش داده می شود که در صورت داشتن اعتبار کافی می توانید بسته به تاریخ و وعده های دلخواه اقدام به خرید غذا نمایید. (چنانچه اعتبار کافی ندارید می توانید از افزایش اعتبار اینترنتی که نحوه انجام آن در ادامه خواهد آمد استفاده کنید.)

برای خرید هر وعده کافی است ابتدا هفته مورد نظر (هفته قبل و یا هفته جاری و یا هفته بعد که با هر بار کیک روی این کلید برنامه هفته بعد نمایش داده می شود) را انتخاب کنید. دقت کنید هفته جاری را در صورتی می توانید رزرو نمایید که استثنائاً فعال باشد (چشمک زن = قابل رزرو بودن) ابتدا رزرو یک هفته را تکمیل نمایید و سپس چنانچه خواسته باشید برای هفته دوم و یا سوم رزرو نمایید بدون فشردن دکه تأیید ، عملیات را تکرار کنید. (به تاریخ درج شده در مقابل روزهای هفته دقت نمایید)

نکته : این سیستم قابلیت رزرو غذا تا سه هفته آینده را دارد. در ستون تعداد عدد1 (حداکثر تعداد قابل خرید یک پرس غذا می باشد) و در ستون سلف ، شماره سلف مورد نظر که قصد استفاده آن وعده غذایی را در آنجا دارید (جدول پشت صفحه) و در ستون نوع غذا عدد نوع غذای مورد نظر خود را (در پایین جدول هفتگی نام و شماره سلف های دانشگاه درج شده است) وارد کنید.

نکته مهم: حتماً پس از انتخاب غذاهای مورد نظر کلید "تأیید" پایین جدول هفتگی را بزنید تا در بالای جدول هفتگی پیغام "اطلاعات ذخیره شد" برای شما نمایش داده شود. در غیر اینصورت اطلاعات شما  در سیستم مرکزی ثبت نخواهد شد و دانشگاه هیچ مسئولیتی نخواهد داشت. ضمناً توجه داشته باشید برای رزرو غذا باید حتماً اعتبار کافی داشته باشید در غیر اینصورت رزرو شما ثبت نخواهد شد.

ج) افزایش اعتبار اینترنتی (شارژ کارت تغذیه)

جهت افزایش اعتبار اینترنتی ، داشتن کارت خودپرداز یکی از بانکهای عضو شبکه شتاب الزامی است. به منظور پرداختهای الکترونیکی نیاز است که رمز دوم کارت بانکی خود (pin2) و کد امنیتی آن (cv v2) را از طریق یکی از شعب بانک عامل کارت و یا دستگاه خودپرداز همان بانک فعال نمایید.

لازم به ذکر است روش فعال کردن رمز دوم کارتهای بانک تجارت به شرح ذیل است:

وارد کردن کارت در دستگاه خودپرداز مدل GRG (مانند دستگاه خودپرداز منابع طبیعی) ، وارد کردن رمز و انتخاب گزینه سایر خدمات ، مجدداً گزینه سایر خدمات ، انتخاب گزینه تغییر رمز 2 ، وارد کردن عدد پنج رقمی و به خاطر سپردن آن ، وارد کردن مجدد آن و دریافت رسید که داخل آن cv v2 و تاریخ انقضاء قید گردیده است.

پس از ورود به سامانه، منوی " افزایش اعتبار" در بالای صفحه  را انتخاب نموده و مبلغی که مایل به افزایش اعتبار هستید را وارد کرده ، وسپس"تأیید " نمایید. پس از تایید یک شماره رهگیری (شماره فاکتور) به شما اعلام می شود که در صورت بروز مشکل در روند افزایش اعتبار جهت پیگیریهای بعدی مورد نیاز است، پس آن را به خاطر بسپارید.

با کلیک بر روی دکمه پرداخت و اتصال به سامانه پرداخت الکترونیکی بانک تجارت ، اطلاعات بانکی خود را طبق موارد خواسته شده وارد کرده و گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.

در صورت وارد کردن صحیح اطلاعات کارت و کامل شدن فرایند افزایش اعتبار ، پیغامی به شما نمایش داده می شود که میزان اعتبار مالی قبلی و میزان اعتبار مالی جدید کارت تغذیه شما را نمایش می دهد و بیانگر انجام کامل و موفقیت آمیز افزایش اعتبار خواهد بود.

تذکر: بهتر است جهت افزایش اعتبار اینترنتی تغذیه از Internet explorer  استفاده نمایید.

یادآوری می شود که در صورت برخورد با هرگونه مشکل در سیستم های خرید ژتون و شارژ کارت تغذیه اینترنتی یا فراموش نمودن کلمه عبور جهت رفع آن با همراه داشتن کارت شناسایی به مراکز اتوماسیون و یا اداره تغذیه دانشگاه مراجعه فرمایید.

 

 

1-     جهت رزرو غذا

2-     جهت شارژ  کارت (افزایش اعتبار) از طریق کارتهای عضو شتاب ( براساس بند ج دستور العمل پشت صفحه اقدام شود.)

3-     امکان گرفتن گزارش از تمامی عملیاتی که توسط کارت صورت گرفته است.

4-     تغییر کلمه عبور (پس از اولین ورود حتماً کلیه عبور خود را تغییر دهید.)

5-     جهت باز کردن صفحه هفته مورد نظر

6-      7-8 برای مشخص نمودن روز ، تاریخ و وعده غذایی

9- جهت تعیین تعداد غذا (حداکثر تعداد رزرو غذا در هر وعده 1 تعیین شده است.)

10- برای انتخاب سلف مورد نظر

سلف شماره 1 = سلف خوابگاه برادران سالن شرقی

سلف شماره 2 = سلف مرکزی (فنی ، علوم و منابع طبیعی)

سلف شماره 3 = سلف معماری

سلف شماره 4 = خوابگاه خواهران باغ ملی

سلف شماره 5 = سلف خوابگاه خواهران سالن غدیر

 

11- جهت تعیین عدد نوع غذا (نوع غذا حتماً باید تعیین شود در صورت نبودن بیش از یک نوع غذا حتماً نوع 1 انتخاب شود.)

12- آیتم انتخاب سلف مورد نظر(در صورتیکه درهنگام رزرو غذا در قسمت شماره 10 عددی ثبت نگردد بطور پیش فرض سلف انتخاب شده در قسمت شماره 12 در نظر گرفته خواهد شد.

13- دکمه تأیید نهایی و یا انصراف برای عملیات انجام شده (در صورتیکه کلید تأیید فشرده نشود هیچ یک از عملیات خرید ، پس دادن غذا و ... ثبت نخواهد شد.)

 

اداره تغذیه دانشگاه یزد

آخرین بروز رسانی مطلب در پنجشنبه ، 16 شهریور 1391 ، 14:29
 
صدور و تسويه حساب كارت تغذيه

نحوةاستفاده ازسيستم فروش رايانه اي ژتون

1- ابتدا براي هر دانشجو پس از انتخاب واحد و پرداخت وجه کارت ، يك كارت اعتباري تغذيه صادر    مي گردد. (این کارت تا پایان تحصیل سالم نگهداری شود)

2- پس از فعال شدن کارت تحویلی (که حداقل یک روز بعد از دریافت کارت می باشد ) به یکی از مراکز اتوماسیون تغذیه جهت افزایش اعتبار و رزرو غذا مراجعه نمائید.

الف – مرکز اتوماسیون واقع در سایت شرقی داخل سلف سرویس

ب - مرکز اتوماسیون واقع در سایت غربی زيرگذر سلف سرویس مرکزی

ج - مرکز اتوماسیون واقع درمجتمع هنر و معماري سلف سرویس معماري

د- مرکز اتوماسیون واقع دردانشکده الهيات ميبد (جهت دانشجویان دانشکده الهیات میبد)

ه- مرکز اتوماسیون واقع در دانشکده منابع طبيعي اردكان (جهت دانشجویان دانشکده منابع طبيعي اردکان)

ضمناٌ دانشجویان دانشکده های الهیات میبد و منابع طبیعی اردکان جهت صدور کارت به محل دانشکده خود مراجعه نمایند.

3- جهت افزايش اعتبار وجه خود را به اپراتور مربوطه تحویل و سپس از طریق دستگاه رزرو قبل از شروع عملیات رزرو موجودی خود را کنترل کنید. (کارت خود را مقابل چشم دستگاه قرار داده و موجودی خود را در محلی که در شکل ذیل مشخص شده است مشاهده کنید)

4- بعد از قرار گرفتن کارت مقابل چشم دستگاه رزرو اطلاعات ذیل شامل شماره کارت ، موجودی ، رزروهای هفته ، وعده های غذایی و شماره سلف نمایان می گردد.


5- جهت رزرو غذا انجام مراحل ذیل ضروری است:

الف - انتخاب هفتة مورد نظر(هفته جاری ، یک هفته بعد ، دو هفته بعد ، سه هفته بعد) از آنجاییکه رزرو ژتون حداقل از یک هفته قبل امکان پذیر است لذا هفته جاری را در صورتی می توانید رزرو نمایید که استثنائاٌ فعال باشد (چشمک زن= قابل رزرو بودن) ابتدا رزرو یک هفته را تکمیل نمایید و سپس چنانچه خواسته باشید برای هفته دوم و یا سوم رزرو نمایید بدون فشردن دکمه تایید ، عملیات را تکرار کنید.

ب- پس از انتخاب هفته مورد نظر شمارةسلف (محل دریافت غذا) را توسط کلید مربوطه که در شکل مشخص شده است با توجه به جدول ذیل انتخاب نمایید.

شمارة1= سلف سايت شرقي(علوم انساني).

شمارة2= سلف سايت غربي(فني ،علوم پايه و منابع طبیعی).

شمارة3= سلف معماري.

شمارة4= ساختمان باغ ملی.

شمارة5= خوابگاه ياس.

شمارة6= خوابگاه شقايق.

شمارة7= خوابگاه لاله

شمارة8= خوابگاه ملك ثابت.(مریم)

شماره9= خوابگاه نسترن

شماره10= ----------------------------------------------

شماره11= ----------------------------------------------

شماره12= ----------------------------------------------

ج- انتخاب وعده غذایی مورد نظر(چشمک زن = قابل رزرو بودن): پس از انتخاب وعده مورد نظر مشاهده خواهید کرد که در جدول مربوطه آن وعده از حالت (0) خارج شده و به عدد سلف انتخابی شما تبدیل می گردد. پس از تکمیل کلیه روزها برای هفته ها و سلف های مورد نظر ، کلید تایید را فشار دهید.

تذکر مهم: چنانچه تمایل داشته باشید برای هفته های دوم و یا سوم نیز رزرو نمایید ، بدون فشار دادن دکمه تایید ابتدا با تغییر هفته و سپس سلف انتخابی ، انتخاب وعده غذایی مجاز را انجام داده و پس از تکمیل کلیه خریدها دکمه تایید را فشار دهید. – برای اطمینان از درستی رزروهای انجام شده مجدداً کارت خود را مقابل دستگاه گرفته و با تغییر هفته رزروهای خود را کنترل نمایید.

6- در صورتیکه در هنگام رزرو ، اعتبار (موجودی کارت) شما کم باشد پیغام اعتبار کم است بر روی صفحه نمایش دستگاه مشاهده می گردد که لازم است پس از فشردن دکمه انصراف به قسمت افزایش اعتبار (اپراتور) مراجعه نموده و عملیات را تکرار نمایید. (لطفاً خریدهای خود را یک بار دیگر کنترل نمایید)

7- برای تغییر دادن غذای رزرو شده و یا تغییر شماره سلف (این امکان حداقل تا سه شنبه هفته قبل وجود دارد) مجدداً کارت را مقابل دستگاه رزرو گرفته و سپس با انتخاب هفته و فشردن کلیه وعده های مورد نظر مشاهده خواهید کرد که آن وعده از عدد سلف انتخاب شده ، به (0) تغییر می کند ومبلغ موجودی اضافه می شود، چنانچه مایل به پس دادن کامل هستید ، کلید تأیید را فشار دهید و در صورتیکه مایل به تغییر شماره سلف هستید با استفاده از کلیدهای انتخاب شماره سلف ، سلف مورد نظر را انتخاب و پس از رزرو وعده های غذایی کلید تأیید را فشار دهید.

8- نسبت به رزرو غذاي هرهفته مي بايست (حداقل)ازيك هفته قبل روزهاي شنبه لغايت سه شنبه اقدام نماييد.درصورتيكه موفق به رزروغذاازهفته قبل نشده ايد مي توانيدمستقيماًبه محلهاي توزيع غذا مراجعه و بصورت روزفروش تاسقف مجازتعدادروزانه ، با نگهداشتن كارت تغذيه مقابل دستگاه درصورت داشتن اعتبارخريدنماييد.

9- جهت صرف غذابايدبه همان سلف وياخوابگاهي كه ازقبل انتخاب كرده ايدمراجعه نموده ، پس ازنگهداشتن  كارت درمقابل دستگاه درصورت رزروبودن غذا، باصداي بوق مخصوص شمامجازبه دريافت غذاخواهيدبود.

11- جهت راهنمايي ، به افرادي كه دركناردستگاهها حضوردارندمراجعه نماييد.



 

احساس خواب آلودگی پس از صرف غذا

احساس خواب آلودگی پس از صرف غذا خصوصاً پس از مصرف شیرینی جات امری طبیعی است

خوردن غذاهای دارای قند یا مواد تهیه شده از آرد مثل شیرینی، نان و ماكارونی و غیره موجب افزایش قند خون می شوند. این امر موجب می شود، لوزالمعده مقدار زیادی انسولین ترشح كند انسولین موجب افزایش ورودتریپتوفان( یك نوع اسیدآمینه ) موجود در خون به مغز می شود. تریپتوفان در مغز تبدیل به  ماده ای بنام سروتونین می گردد كه این ماده باعث خواب آلودگی   می شود. پس قند مصرف شده بطور غیر مستقیم تولید مواد خواب آور را در مغز افزایش می دهد.

زمانی كه نیاز است هوشیار باشید و نمی خواهید احساس خواب آلودگی كنید، مصرف مواد قندی و نشاسته ای را كاهش دهید غذاهایی مصرف كنید كه قند خون را زیاد بالا نمی برند.

مصرف انواع سبزیجات خام بصورت سالاد یا غذای تهیه شده از سبزیجات پخته، گوشت قرمز، ماهی ، مرغ ،دانه ها ی خوراكی وآجیل مثل بادام،بادام زمینی، پسته و ... باعث احساس خواب آلودگی  نشده و شما را سر حال نگه می دارند.

فوایدفرآوردهای پروبیوتیک

علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در این موردکه فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه باید جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار  آیند بسیار ضروری است

در سال‌های اخیر باکتری‌های پروبیوتیک(مانند بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس)  به عنوان افزودنی‌‌های رژیم غذایی به تعداد زیادی از غذا‌ها افزوده‌ شده‌اند، که دربین فرآورده‌های شیری ماست نقش مهمی را برای منظور ایفا می‌کند البته مصرف منظم تعداد مناسبی از سلول‌های زنده برای انتقال تأثیرات پروبیوتیک‌‌ها به مصرف کننده ضرورت دارد

روده انسان حاوی 100 تریلیون باکتری زنده است که همگی آنها با هم فلور میکروبی روده را بوجود می آورند این باکتری ها شامل انواع مفید، مضر و خنثی هستند که در افراد سالم باکتری های مفید غالب هستند.  نوع وتوازن بهینه در تعداد میکروب‌های دستگاه گوارشی بستگی به تغذیه و سلامتی داردمی توان فلور میکروبی روده را تغییر داد و میکروب های مفید را جایگزین انواع مضر آن کرد.

در هر قاشق ماست پروبیوتیک 10 میلیارد باکتری مفید وجود دارد که پس از مصرف در ناحیه روده ساکن        می شوند و کمک شایانی به حفظ و نگهداری تعداد و توازن میکروبی آن کرده و در نتیجه اثرات معجزه آسایی برای سلامتی انسان دارد

مهم ترین مکانیسم هایی که این  باکتری ها بوسیله  آن می توانند موجب  ارتقای  سلامت انسان شوند شامل تولید  اسیدهای آلی    مانند اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، ، اسید های آمینه آرژنین ، سیستئین و گلوتامین ، فاکتورهای رشد و آنتی اکسیدانهای مختلف باکتریوسیدها ورقابت با باکتریهای مضر و بیماری زای روده ای برای تصاحب جایگاه های  اتصال روی موکوس   می باشد .همچنین این باکتریهای میتوانند با تولیدمواد ضد میکروبی درناحیه  روده مانع رشد باکتری های بیماری زا شوند.

اسید های آلی تولید شده می توانند به عنوان منبع انرژی مورد استفاده سلول های روده قرار گیرند

لا کتوباسیل ها و بیفیدوباکترها درماست پروبیوتیک میتوانند قابلیت هضم پروتئین و میزان  دسترسی بیولوژیکی کلسیم ،آهن،مس،فسفر،روی منگنز را افزایش دهند.

اثرات سودمند و معجزه آسای ماست پروبیوتیک بر سلامت:

-    بهبود عملکرد دستگاه گوارش  جلوگیری ازالتهاب معدی , التهاب روده ای حاد

-     جلوگیری و کاهش بیماری هاو عفونت های روده )سندروم روده(مانندعفونت های ناشی از هلیکوباکتر،سالمونلا و شیگلا- تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن

-    تولید مواد مغذی مانند ویتامین ها (B-K ) واسیدهای آمینه

-     کاهش سطح کلسترول خون   :مصرف روزانه 200 گرم (تقریباًیک لیوان) ماست پروبیوتیک سبب کاهش

کلسترول بد خون (LDL ) می شود.

-     کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی

-    ضد آلرژی

-     تولید مواد ضد میکروبی در بدن انسان (خاصیت ضد میکروبی )

-     رفع اسهال مزمن و اسهال مسافرتی

-   رفع یبوست

-   رفع عوارض سوء هضم لاکتوز (قند شیر) در افرادی که به لاکتوز شیرحساسیت دارند و با خوردن شیر دچار

دل درد میشوند

- فعالیت ضدسرطانی

-  کمک به نوزادان زودرس و کم‌وزن برای افزایش وزن آلرژی‌های پوستی و غذایی در اطفال

طبق آخرین یافته های  دانشمندان ثابت شده که مصرف روزانه و دائمی ماست پروبیوتیک اثر قابل توجه و شگرفی در  افزایش طول عمر انسان دارد.

زنده ماندن این باکتری‌‌ها در مدت نگهداری تا زمان مصرف موضوع بسیار مهمی است ولازم است این فراورده ها

تازمان مصرف درمحل خنک نگهداری شوند.

 
اخبار، اطلاعيه ها (اداره تغذيه و سلف سرويس)

راهنماي استفاده از سيستم تغذيه دانشگاه يزد(جدید pdf)

ادامه مطلب...
 
رئيس و كاركنان اداره تغذيه

رئيس اداره تغذيه

محمد رضا ابوالفضلي                                                            شماره تماس:8123331

نام و نام خانوادگي

پست سازماني

شماره تماس

سيد حسين بزاز زاده

مسئول سيستم اتوماسيون تغذيه

8123340

مهري افتخاري

كارشناس تغذيه و مسئول صدور كارت تغذيه و تسويه حساب

8123622

علي شعباني

كارشناس بهداشت سلف سرويس ها

8122223

محمد رضا ميرحسيني و حمید رضا صفار

اپراتور های سلف سرويس مركزي

8122855

محمد رضا دهقان

اپراتور سلف سرويس علوم انساني

8122258

محمد حسين نصرت آبادي

اپراتور سلف سرويس دانشكده معماري

-

عليرضا زارع

lمسئول انباراداره تغذيه

8122228

 
مطالب بیشتر...
<< شروع < قبلی 1 2 بعدی > انتها >>

صفحه 1 از 2
 

منوی اصلی

مطالب مفید

نظر سنجی

اداره امور خوابگاهها

------------------------------------

اداره تربیت بـدنی

------------------------------------

اداره تغذیه و سلف سرویس